Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 23 » Від Трускавця до Івано-Франківська
14:54
Від Трускавця до Івано-Франківська

Нинішній тиждень для гравців "Енергії" та тренерського штабу - вихідний. Не стосується це тільки Валерія Легчанова - капітан "зелено-білих" нині працює у таборі національної команди, яка готується до виступу у фінальній частині чемпіонату світу.
29 вересня "Енергія" проведе заняття у Львові, а наступного дня вирушить до давно облюбованого Трускавця на навчально-тренувальний збір, де спарингів не передбачено. На Львівщині наша команда перебуватиме 8 днів. З 9 по 12 жовтня "Енергія" планує перебування в Івано-Франківську для участі у Кубку Галичини. Планується, що у цьому турнірі гратимуть чотири елітні львівські команди, а також "Ураган" та "Рівне". 6 колективів будуть розбиті на 2 групи: переможці зіграють у фіналі, команди, які посіли другі місця, сперечатимуться за третє місце, а аутсайдери поборються за пяте.
З 14 жовтня "Енергія" продовжить роботу у Львові.
Олександр Кондратюк, який зазнав ушкодження коліна у "дербі" проти "Тайму", нині відновлюється у рідному Харкові. Ступінь важкості травми і терміни відновлення визначаться пізніше.

ИСТОЧНИК:
http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=383
Просмотров: 933 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz