Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 23 » І знову поразка...
00:56
І знову поразка...
В останньому матчі стартового відрізку у вищій лізі чемпіонату України з футзалу МФК “Рівне” вдома поступився володареві Кубка України та “бронзовому” призеру останнього чемпіонату “Єнакієвцю” (Донецька область) з рахунком 5:7.
Господарі майданчика пропустили два швидких голи від гостей, а на п’ятій хвилині матчу зал зірвався в оваціях — наш Вадим Басюк розмочив рахунок. Проте ігрова ініціатива залишилася за єнакієвцями, які до перерви забили ще двічі. Рівняни на це відповіли лише раз — відзначився Едуард Петрик. Щоправда, вони мали ще два гарних шанси, але з лінії десятиметрових штрафних ударів Роман Волох і Богдан Савчук пробили неточно.
Після відпочинку рівняни почали діяти швидше. І хоча пропустили ще один м’яч, але надалі господарювали на майданчику вже вони. Після швидких комбінацій відзначилися Володимир Сондак і Вадим Жак — 4:5. Була надія на перелом у грі, але більший досвід донбасівців дався взнаки: В’ячеслав Чуднов “замкнув” простріл свого партнера по атаці — 4:6. А ще через декілька секунд червону картку перед собою побачив наш капітан Роман Волох. Але й у меншості рівняни зуміли забити гол — знову відзначився Басюк. За півтори хвилини до фінального свистка знову помилився у захисті Вадим Жак, і Денис Гуменюк поставив крапку в зустрічі — 7:5 на користь донбасівців.
Коментарі:
Микола ШЕВЦОВ,
головний тренер команди “Єнакієвець”:
— Ми повинні були вигравати з більшим рахунком! При нашому складі ми пропустили від вчорашньої першолігової команди п’ять м’ячів. Це, мабуть, найгірша гра моїх підопічних за останні роки...
Юрій БАХОВСЬКИЙ,
головний тренер МФК “Рівне”:
— Не повертається язик критикувати за поразку когось із наших хлопців, адже ми грали з дуже серйозною командою, фаворитом чемпіонату. Через стартове хвилювання пропустили швидкі голи, але потім зіграли краще, ніж у попередніх матчах. Могли забити ще, натомість пропустили кілька нелогічних голів.

ИСТОЧНИК:
http://www.gazeta.rv.ua/?n=12941
Просмотров: 1011 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz