Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 20 » Энергия -Тайм 1:1
17:51
Энергия -Тайм 1:1
«Енергія» (Львів) – «Тайм» (Львів) – 1:1 (0:1)
20 вересня. Львів. Палац спорту «Будівельник». 400 глядачів.
Судді:
В. Олійник (Київ), С. Стрілецький (Суми)
Інспектор: В. Залойло (Київ)
«Енергія»: Кардаш – Якунін, Кондратюк, Овсянніков, Піддубний - Федюк, Легчанов-к, Вацяк, Луців – Струк, Кузь. Тренер: Юрій Кобзар
«Тайм»: Іваняк – Скорий , Д. Бондар, Павленко, Чепорнюк – Москвин, О. Бондар, Кузик, Кольцун. Тренер: Станіслав Гончаренко.
Голи: О. Бондар (13), Овсянніков (34).

а «Тайм» не грали Ельдар Макаєв та Віталій Брунько. Станіслав Гончаренко нижче пояснить причину їхньої відсутності, але факт залишається фактом – збалансованість складу «Енергії» була вищою, якщо перший квартет «Тайму» виходив загострювати гру , і доволі чітко грав тактично, то другий швидше давав перепочивати лідерам.
Перший тайм команди взагалі провели як «Ліверпуль» Рафаель Бенітеса. Футбол іспанського фахівця називають шахами, і суперники намагалися прорахувати кожний хід опонента. «Енергія» при цьому виглядала гнучкою та керованою тренером командою – не форсувала події, але свою справу знала у всіх фазах гри.
І забити могла першою саме внаслідок таких вивірених дій – не штурму - , проте Легчанов після кутового влучив у поперечину.
Не скажеш, що «Тайм» так вже й не заслужив на гол, проте розвиток епізоду ніяк не вказував на те, що підопічні Гончаренка заб’ють – Бондар далеко не розстрілював ворота і не був виведений на ударну позиція, проте «господарям» довелося відігруватися.
До перерви спроби «енергетиків» зробити це виглядали діловито та струнко: десь Іваняк підстраховував, а десь оборонці блокували удари «зелено-білих», бувало щастило і «енергетикам», коли пресинг «господарів» таймів ці розірвали, а Чепорнюка, який точно оцінив ситуацію, дещиці не вистачило, щоб подвоїти рахунок.
Проте після перерви ,коли сів ушкоджений Кондратюк, а вийшли Кузь та Струк- швидше, завершувачі атак, ніж їх організатори, «Тайм» по рахунку грав дуже уміло. У»Енергії» не те, що не було шансів, але цілісної ігрової картини точно, і добре, що Кардаш на останньому рубежі стояв скелею.. Проте вишкіл «Енергії», уміння завдати удару у найнесподіваніший момент був продемонстрований, коли забивав Овсянніков, і після того як рахунок зрівнявся «господарі» якийсь час тримали ігрові вузли в своїх руках. Недовго: треба визнати, що фінал минув за нечисленних, але непогано підготовлених атак «гостей». Їх вінцем став промах Павленка – головою Максим зіграв абсолютно правильно, але ноги, як і Чепорнюка у першому таймі, його підвели

Післямова
Юрій Кобзар, головний тренер «Енергії»:
- Перший пропущений гол поламав нам ігровий план – за такого перебігу подій стратегічну перевагу отримував той, хто першим забивав. Було досить непросто перебудуватися, але ми зробили це і «узаконили» результат матчу – він відповідає логіці гри. Кондратюк грав тільки перший тайм тому , що отримав травму.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»:
- Якби забив Чепорнюк, епіцентр гри, змістився б ще більше у наш бік. Я задоволений тим, як моя команда діяла на збереження рахунку у другому таймі – не притислися до воріт, а «вижимали» суперника і перевіряли Кардана. Шкода, що прогавили акцію «Енергію», хоча і Павленко недопрацював у епізоді на останній хвилині. Ні, не стану стверджувати однозначно, що ми втратили два очки, а не здобули одне. Шанси виграти, звичайно, були, але не більше – очевидної переваги над суперником ми не мали, тож результат матчу визнаю закономірним.
Макаєв не грав, але рвався у бій. Не випустив його з людських міркувань: Ельдар недавно відновився після травми і був ризик повторного ушкодження. Воно могло б перекреслити сподівання гравця зіграти на чемпіонаті світу. Тому тут я вчинив як батько. А Брунько просто не готовий нині грати у матчах такого рівня.

ИСТОЧНИК:
http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=378

Просмотров: 1001 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz