Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 15 » Часткова реабілітація
00:40
Часткова реабілітація
"Енергія" (Львів) - "Моноліт" (Харків) - 5:1 (2:1).
14 вересня. Львів. Палац спорту "Будівельник". 450 глядачів
Судді:
О. Банасько (Фастів), В. Маслов (Біла Церква)
"Енергія": Кардаш - Федюк, Вацяк, Легчанов, Струк - Піддубний, Овсянніков, Кондратюк, Якунін - Кузь, Луців. Тренер: Юрій Кобзар
"Моноліт": Денюжкін - Чепель, Крамаренко, Турчак, Ніколаєнко, Таранчук, Каргін, Сколотій, Трунов, Воронін, Перадзе. Тренер: Роман Перадзе.
Голи: Крамаренко (8), Легчанов (12), Якунін (14), Овсянніков (33), Піддубний (39), Федюк (40).
Попередження: Воронін (16), Чепель (27), Денюжкін (35), Таранчук (35).

Львівська "Енергія" частково реабілітувалася за поразку в Луганську. Підопічні Юрія Кобзаря обіграли розібралися з харківським "Монолітом" - 5:1.
- Розібралися - не дуже влучне слово, якщо оцінювати початок матчу, - розповідає президент "Енергії" Олександр Стефанків у інтервю офіційному клубному сайту. - Попервах бажання компенсувати поразку від ЛТК призвело до відсутності холодної голови у діях наших гравців. Наслідок - пропущений мяч і момент"Моноліта", щоб подвоїти рахунок. Але після цього хлопці заспокоїлися і змогли дати зустрічі потрібний темп. Цього було достатньо, щоб приборкати "Моноліт" - команду без слабких місць, але і без "родзинки". Щоправда, і ми затягли з вирішенням питання щодо переможця матчу. Певного запасу міцності, як на початку минулого сезону, ще не досягли.
Наступний домашній матч "Енергії" буде суто формальним. 20 вересня "зелено-білі" прийматимуть земляків з "Тайму", який двома годинами раніше приймав ЛТК і переміг - 3:1.
- "Тайм" швидко знайшов щілини у оборонних побудовах суперника, - коментує дії майбутнього опонента керманич нашого клубу. - Але потім, здалося, заспокоївся, скинув оберти, що завжди небезпечно коли проти тебе грає Цвєлих. Перебудуватися команді Гончаренка коштувало певних зусиль. Проте факт здобуття трьох очок земляками красномовніший за ігрові колізії.

ИСТОЧНИК:
http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=356
Просмотров: 883 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz