Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 7 » «Завдання потрапити у десятку», – головний тренер міні-футбольного клубу «Кардинал» Роман Свищ
00:44
«Завдання потрапити у десятку», – головний тренер міні-футбольного клубу «Кардинал» Роман Свищ
«Команди, які грають у чемпіонаті України, можна умовно поділити на дві частини. Перша це топ вісімка, які будуть боротись за призові місця, інші 8 команд будуть боротися за десятку. Тому вважаю нам цілком до снаги посісти десяте місце по закінченні сезону. Звичайно, ми будемо відбирати очки і у сильніших команд, але насамперед будемо боротися за місце у десятці», – заявив президент МФК «Кардинал» Володимир Валявка, сьогодні, 5 вересня, на прес-конференції присвяченій старту команди у новому сезоні.

Також головний тренер Роман Свищ розповів, що у міжсезоння змінилось майже пів команди. Покинули «Кардинал» п’ять гравців. Це – Роман Ярошик, В’ячеслав Грабовенський, Назар Сергієнко, Сергій Шафранський. Звичайно, найболючіша втрата, це те, що з команди пішов Степан Струк, який минулого сезону був лідером колективу і найкращим бомбардиром. Але у команду прийшло шість гравців. Три гравці із львівського «Тайму». Досвідчений воротар Назар Русецький і гравець Назар Яцишин, а також молодий Віталій Багряк. Ще один перспективний хлопець Михайло Волянюк прийшов із бориспільської «Кобри». Він вихованець школи київського «Динамо». Також підписав контракт із клубом вихованець школи львівської «Енергії» Олександр Хлюпко. Із івано-франківського «Урагану» у команду прийшов Валерій Брожко. Керівництво ставить перед нами завдання потрапити у десятку.

«Також минулого року ми організували дитячу школу МФК «Кардинал». Діти у ній займаються у чотирьох вікових групах. Найбільш проблема, це брак залів. Цього року діти будуть брати участь у чемпіонаті області, а деякі групи у чемпіонаті України у своїх вікових категоріях. Думаю через кілька років, ми зможемо брати виконавців із наших вихованців», – повідомив Володимир Валявка.


ИСТОЧНИК:
http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/09/05/148968
Просмотров: 971 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz