Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Сентябрь » 3 » “Кардинали” нам не страшні
09:35
“Кардинали” нам не страшні
Наприкінці підготовчого періоду до дебюту у вищій лізі чемпіонату України МФК “Рівне” зіграв домашній поєдинок з львівським “Кардиналом”. І хоча це був товариський матч, однак всюдисущі вболівальники захоплено спостерігали за діями своїх улюбленців.

А ті, незважаючи на товариський статус гри, упевнено перемогли ”кардиналів”. Рівняни доволі впевнено розпочали зустріч і вже до перерви вигравали 2:0 (відзначилися Володимир Сондак і Вадим Жак). Проте львів’яни, які мають досвід виступів на високому рівні, зуміли вирівняти становище — 2:2. Однак Олександр Басіч вивів господарів уперед, а на останніх хвилинах матчу знову відзначився Вадим Жак — 4:2. Гості замінили воротаря п’ятим польовим гравцем, проте це їм не допомогло. Більше того — господарі могли навіть збільшити свою перевагу, якби наполегливіше атакували ворота гостей. Але це тренувальна гра, в якій основним є награвання певних тактичних дій. Але й перемога над “Кардиналом” напередодні офіційних поєдинків додала рівнянам хорошого настрою.
Як відомо, матчі першого туру, який планувався на третє вересня, через турнір збірної України в Таїланді, перенесено на закінчення сезону. Тому на цей день запланована домашня товариська гра МФК “Рівне” з кам’янець-подільською “Фортецею”, котра виступає у першій лізі. Цей матч стане генеральною репетицією для рівнян перед стартом чемпіонату, який наша команда розпочне десятого вересня — вдома матчем з житомирським “Контингентом”.

Юрій БАХОВСЬКИЙ,
головний тренер МФК ”Рівне”:
— Ми провели плідну підготовку — і навчальний збір, і напружені тренування, і товариські матчі з сильними суперниками, а сьогодні — і гарний спаринг з сильною командою. Розпочали добре, але виграючи два м’ячі, розслабилися і пропустили. Але зібралися і виграли. Результат закономірний. Хоча зараз ніхто з команд ще не виходить на пік форми. Для цього потрібно зіграти ще декілька матчів, після цього і з’явиться вже малюнок гри. Але й сьогодні моментами наші хлопці показували хорошу гру. Тому ми з нетерпінням очікуємо початок сезону. А перед собою ставимо завдання — добре виступити, порадувати і себе, і глядачів. А якщо ми попадемо у десятку — це буде дуже великий успіх. Одна справа — грати кілька кубкових матчів, інша — увесь чемпіонат

ИСТОЧНИК:
http://www.gazeta.rv.ua/?n=12804

Просмотров: 1045 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz