Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Август » 24 » 5 березня повторилося з точністю до навпаки
23:57
5 березня повторилося з точністю до навпаки
«Енергія» (Львів) - «Шахтар» (Донецьк) - 3:1 (1:1)
24 серпня. Львів. Палац спорту «Будівельник». 1000 глядачів.
Судді:
О. Іванов (Дніпропетровськ), С. Дребужан (Мукачеве).
Інспектор: В Савицький (Бориспіль).
«Енергія»: Кардаш – Піддубний, Легчанов-к, Кондратюк, Овсянніков – Якунін, Луців, Кузь, Вацяк . Тренер: Юрій Кобзар.
«Шахтар»: Сухомлинов – Вассура, Юнаков-к, Тіаго, Фумаса – Шувалов, Камеко, Ткаченко, Москвичов. Тренер: Олег Солодовник.
Голи: Тіаго (5), Кондратюк (14), Якунін (25), Легчанов (40, з десятиметрового).
На 40 хвилині Вассура не реалізував пенальті (воротар)
Попередження: Юнаков (23), Тіаго (27), Вассура (40).

Напередодні поєдинку обидві команди зазнали кадрових втрат. За «Енергію» не зміг через травму зіграти Федюк, а гірники приїхали до столиці Західної України без ушкоджених Мансурова та Мірошника. Відтак гості остаточно точно зробили ставку на бразильке тріо, розбавлене Юнаковим, а інші гравці чемпіона, насамперед Москвичов, виходили на майданчик дозовано.
Старт поєдинку вийшов досить бурхливим, але минув швидше у позиційниій боротьбі. Гравці намагалися загострювати ситуацію індивідуально – на шкоду комбінаториці. Проте, коли бразильці сформували перший гол у ворота господарів, «зелено-білі» досить успішно перебудувалися на командну гру. Можливо, вона ще була не надто досконалою бодай тому, що до перерви не потрапив у матч Легчанов, але поступово міць атак «Енергії» вкупі з швидкістю Овсяннікова та елегантністю навіть, деякою вальяжністю Кондратюка, остаточно переконали в тому,що «Енергія» може грати на радість глядачеві і ефективно з точки зору досягнення результату. Голу Конратюка принаймні передувала швидка та різка комбінація за участі ледве не всієї четвірки, а броунівський рух «енергетиків» не завжди розгадувався захисниками «Шахтаря».
Другий тайм вийшов здебільшого парадоксальним. Бразильці додали у грі, але більшою частиною обігрувалися самі з собою, а український контингент «Шахтаря», за великим рахунком, виявився тільки масовкою. Чемпіон однозначно більше володів м’ячем, натомість у «Енергії» було набагато більше гостроти безпосередньо біля воріт Сухомлінова.
Бразильці таки змусили суперника досить часто фолити, і «Енергія» швидко підійшла до критичного ліміту фолів, проте далі підопічні Юрія Кобзаря нав’язали жорстку і водночас коректну боротьбу, будучи готовими розігнатися у конртатаку будь-якої миті. Сказав би навіть, що і з тактичної точки зору «енергетики» були вправними, аде два епізоди матчу вибиваються з цієї канви, що складалася накористь львів’ян. Спочатку легендарний Москвичов спритно розпорядився м’ячем під час випаду гостей і вивів на удар Камека, а потім і сам Ігор опинився перед голкіпером «зелено-білих». Кардаш не затремтів і виграв обидві дуелі.
Коли «Шахтар» пішов з п’ятим польовим стало зроуміло, що команда у неділю погано керована у критичних ситуаціях – до того як «Енергія» здобула право на десятиметровий, а Легчанов його реалізував, віце-чемпіон країни уже створив кілька передумов для того, щоб зняти питання з переможцем матчу раніше. Але в швидкості прийняття рішень «енергетики» не відзначалися стовідсотковою готовністю. Але на кураж Кардаша цей чинник абсолютно не вплинув.
Роман ШАХРАЙ

Юрій Кобзар, головний тренер «Енергії»:
- Підопічні виконали настанову на матч. На скільки відсотків – сказати важко, треба дивитися відеозапис. Вважаю, нашу перемогу заслуженою – за кількістю створених гострих моментів ми переважили «Шахтар». Ейофрії після цієї перемоги бути не повинно – нам не вперше обігрувати гірників, до того ж чемпіонат тільки почався і святкувати ніколи і немає що. Сьогоднішнє суддівство? Думаю, «Шахтар» не має підстав на нього скаржитися

ИСТОЧНИК:
http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=275
Просмотров: 955 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz