Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Август » 14 » “ТВД” форсував підготовку. В суботу “будівельники” позмагаються за Суперкубок України
00:16
“ТВД” форсував підготовку. В суботу “будівельники” позмагаються за Суперкубок України
Львівський футзальний “ТВД” днями повернувся з останнього закордонного збору до рідного міста. В чеському місті Кладно фінішував традиційний турнір GreenBall Cup-08. Його минулорічний бронзовий призер, львівський “ТВД”, цього разу фінішував лише сьомим із восьми команд-учасниць. В активі львів’ян - одна перемога у стиковому матчі за сьоме місце з чемпіоном Чехії клубом "Еко Інвестмент" – 5:3. Сезон для “теведистів” розпочнеться в Донецьку 16 серпня поєдинком за Суперкубок України. Суперником галичан буде діючий чемпіон країни “Шахтар”. “Гірники” теж провели завершальний етап підготовки до сезону на чеському турнірі GreenBall Cup-08. Окрім командного третього місця, двох донеччан ушанували особистими нагородами: Василь Сухомлинов отримав відзнаку як найкращий воротар, а бразилець Вассура - як найкращий гравець турніру. “Ми переглядали матчі за участю “Шахтаря”, - розповів “Газеті” тренер “ТВД” Роман Ковальчик. – Було помітно, що вони швидше перейшли до роботи в залі, злагодженіше діяли на майданчику, добре рухалися, тобто в Чехії були на крок попереду. Але нічого страшного, в нас ще є час виправити огріхи у грі”.
За словами Романа Ковальчика, через поєдинок за Суперкубок “теведистам” довелося форсувати підготовку до сезону, але, за словами наставника, на якість гри його команди це не вплине. “Суперкубок – це матч, у якому визначають найкращу команду попереднього сезону, - каже Р. Ковальчик. - Хочемо вибороти цей трофей, інакше немає сенсу взагалі виходити на майданчик. Зрештою, в нас не виникне проблем через форсування підготовки. Адже невдовзі розпочнеться студентський чемпіонат світу, а згодом - першість планети серед національних збірних, у нашому чемпіонаті виникне пауза десь на півтора місяця. За цей час встигнемо не лише відновитися, а й іще краще підготуватися до національного чемпіонату”.
Упродовж літнього міжсезоння “ТВД” на трансферному ринку був пасивним. Роман Ковальчик каже, що вели перемовини з двома футзалістами, але домовленостей не було досягнуто. Йдеться про Чепорнюка, який перейшов у львівський “Тайм”, і Журба, який вирішив залишитися в луганському ЛТК. Інших кандидатур, які могли б підсилити “будівельників”, у головного тренера не було. “Обоє пасували нам до командного стилю гри, але через високі трансферні суми ми не домовилися. Тож гратимуть ті самі хлопці, що й попереднього сезону. В нас молода команда, середній вік - 24 роки. А це той період, коли футзаліст розкриває весь свій потенціал”, – переконаний наставник “ТВД”.

ИСТОЧНИК:http://www.prosport.lviv.ua/content/view/1133/56/

Просмотров: 1026 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz