Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Июль » 28 » В лісах під Ковелем готуватиметься до матчів вищої ліги МФК «Рівне»
09:56
В лісах під Ковелем готуватиметься до матчів вищої ліги МФК «Рівне»

Міні-футбольний клуб «Рівне», готуючись до свого дебютного сезону у вищій лізі, вирушив на десятиденний збір до Ковеля. За словами головного тренера команди Юрія Баховського, на базі, розташованій у лісі, команда закладатиме фундамент фізичної підготовки. Після цього рівняни проведуть серію товариських поєдинків зі своїми майбутніми суперниками по вищій лізі. Вже є попередні домовленості з житомирським «Контингентом», львівським «Кардиналом», івано-франківським «Ураганом» та львівською «Енергією». Так, гра з останньою відбудеться 10 серпня у Рівному.

Склад команди керівництво МФК «Рівне» змогло зберегти, хоча усі гравці мали запрошення. А ось повернути рівненських вихованців не вдалося.

— Для прикладу, Андрій Паршиков підписав контракт з «Ураганом», — говорить Юрій Баховський. — Для нас подібний контракт — це космос, запропонувати подібні умови ми не в змозі. Нині шукаємо спонсорів, обласна та міська влада обіцяли допомогти, але все одно до бюджетів інших клубів нам далеко. Але ми не плачемо — будемо боротися.

Вже став відомим календар перших чотирьох турів у вищій лізі. Розпочинатиме сезон МФК «Рівне» 6 вересня у Сумах, за кілька днів відбудеться домашня гра проти «Контингенту», повний же календар стане відомим 1 серпня. Загалом у вищій лізі цього року боротимуться 16 клубів.

ИСТОЧНИК:

http://www.rivnepost.rovno.ua/showarticle.php?art=018682

Просмотров: 1171 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz