Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2008 » Июль » 2 » “ТВД” вийшов з відпустки
21:25
“ТВД” вийшов з відпустки
Сьогодні, 1 липня, футзалісти львівського “ТВД” після короткої відпустки зібралися на своїй заміській базі в Малечковичах на перший тренувальний збір. Так, не позаздриш гравцям. Коли у липні практично всі відпочивають, футзалісти у ці спекотні дні повинні щосили працювати, закладаючи фундамент своїх майбутніх перемог.

– То ж чим займатиметься команда в перші дні липня? – поцікавилися ми у головного тренера “ТВД” Романа КОВАЛЬЧИКА.

– У вівторок, 1 липня, збираємося на перше легке, втягуюче, тренування. У четвер, 3 липня, команда пройде медичне обстеження у спортивному диспансері. А з понеділка, 7 липня, розпочнеться справжня фізпідготовка до нового сезону. Тренуватимемося в основному на піску озера Наварія. А з 20 липня перейдемо на футзальний майданчик, бо з 23 липня – братимемо участь в турнірі в Словенії .На початку серпня, а точніше – з 6 серпня змагатимемося на престижному турнірі в Чехії, куди постійно приїздять сильні російські клуби. Саме цей турнір стане генеральною репетицією для “ТВД” перед відповідальним і важливим для нас матчем за Суперкубок України, який пройде 16 серпня в Донецьку. Цікаво, що свого суперника по Суперкубку “Шахтаря” “теведисти” побачать на турнірі в Чехії. Не виключений варіант, що з “шахтарями” ще й зустрінемося на турнірі в Чехії. Хоча просили організаторів, аби вони розвели “ТВД” і “Шахтар” по різних підгрупах.

– Чи відбулися зміни в команді “ТВД”?
– Ні. Увесь склад з минулого сезону, який виграв Кубок України, вдалося зберегти. Щодо новачків, то їх наразі не має. Тих, кого ми хотіли бачити в своїй команді, не вдалося купити. А будь-кого брати не має змісту.

– Коли стартує новий чемпіонат?

– 30 серпня. Так що після поєдинку за Суперкубок ще буде час внести корективи до гри команди. Відіграємо чотири тури чемпіонату й збірна України поїде на чемпіонат світу до Бразилії. А “ТВД” у цей час разом з іншими командами західного регіону України позмагаються за Кубок Галичини у Малечковичах.

ИСТОЧНИК:
http://www.prosport.lviv.ua/content/view/1019/56/
Просмотров: 1016 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz