Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 11 » 10:2 – легко й невимушено!
11:43
10:2 – легко й невимушено!

Переконливою перемогою з рахунком 10:2 закінчився домашній матч "Меркурія” проти "Одеси”. На перемогу з рекордно великим рахунком (як для Першої ліги цього сезону) чернівчани почали працювати з перших хвилин матчу. І хоча взяти ворота суперника підопічним Віктора Мглинця вдалося лише на 5-й хв. гри з пенальті, далі все пішло, як по маслу.

За 2 хв. після точного удару Павла Химяка з "точки", таблицю кращих бомбардирів Західної зони одноосібно очолив Андрій Ткачук. Інтрига в матчі дещо відродилася у середині 1-го тайму, коли одесити, скориставшись неузгодженістю в діях чернівчан, отримали право на вільний удар з лінії карного майданчика. Свій шанс вони не втратили – після вдалого розіграшу Олександр Шамотій спрямував кулястого у "дев'ятку” воріт "Меркурія”. Втім, ще до перерви на таку зухвалість гостей господарі майданчика відповіли більш, ніж пристойно – із сиреною на перерву на табло світилося 6:1.

Напевне зрозумівши, що сьогодні вже не відігратися, одесити (діями яких у цьому матчі керував президент клубу Ігор Калінін), на початку 2-го тайму одразу ж перейшли на гру у 5 польових. Це дозволило на певний час відсунути гру від їхніх воріт. Зрозуміло, що гості більше володіли м'ячем, але гостроти у завершальній стадії атак їм явно бракувало. Лише одного разу, на 25-й хв. гостям вдалося реалізувати умовну більшість. Зусиллями Максима Швидкого рахунок змінився на 6:2.

Це було все, на що спромоглися гості. Чернівчани ж, беручи до уваги комфортний розрив у рахунку, вирішили й собі відпрацювати гру у 5 польових. Як тільки володіння м'ячем переходило до "Меркурія” замість Євгена Кіндякова на майданчику з'являвся Віталій Ткачук.

А на 34-й хв. матчу "хет-трик" оформив його однофамілець – Андрій Ткачук. Отримавши м'яч після введення його з ауту, Андрій побачив, що голкіпер одеситів Павло Цибенко задалеко вийшов з воріт. Кращий бомбардир миттєво оцінив ситуацію, й закинув круглястого за комірець.

Після цього чернівчани показали гостям, як потрібно розігрувати "зайвого" польового гравця. Протягом останніх трьох хвилин м'яч тричі опинявся у воротах "Одеси”. На 38-й хв. відзначився одужавший після травми Віталій Гончар, а на останній "дублем" вистрелив Віталій Ткачук.

Таким чином, 10:2 на користь "Меркурія” – феєрична й шоста поспіль перемога лідера турнірної таблиці на Заході. Так тримати, хлопці!

Меркурій (Чернівці) – Одеса – 10:2 (1:0 Павло Химяк, 5 п., 2:0 Андрій Ткачук, 7, 2:1 Олександр Шамотій, 10, 3:1 Сергій Литвиновський, 14, 4:1 Андрій Ткачук, 16, 5:1 Сергій Рибак, 19, 6:1 Андрій Чернієнко, 20, 6:2 Максим Швидкий, 25, 7:2 Андрій Ткачук, 34, 8:2 Віталій Гончар, 38, 9:2 Віталій Ткачук, 40, 10:2 Віталій Ткачук, 40).

Віталій Ружецький
 www.FCMercury.com.ua

Просмотров: 532 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz